Termostate Degivrare

0

Termostat non-digital degivrare ETR2

Cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate ce se conecteaza la acest termostat, ETR2 detecteaza ambele conditii de temperatura si umiditate si sistemul de degivrare va fi activat numai daca zapada sau gheata isi fac aparitia.

Senzori compatibili:

  • Senzor ETOG, tip pastila: este conceput pentru a se ingloba in suprafetele exterioare ce se doresc a fi degivrate. Este un senzor dual ce detecteaza atat temperatura cat si umiditatea.
  • Senzor ETOR, pentru jgheaburi si burlane: este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab si burlan. Poate fi folosit doar in combinatie cu senzorul de aer ETF.
  • Senzorul de aer ETF, tip de senzor care detecteaza doar temperatura aerului exterior si este folosit in combinatie cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi folosit si individual numai pentru detectarea temperaturii.


Detalii tehnice Termostat non-digital degivrare ETR2


Termostat degivrare ETO2

Cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate ce se conecteaza la acest termostat, ETO2 detecteaza ambele conditii de temperatura si umiditate si sistemul de degivrare va fi activat numai daca zapada sau gheata isi fac aparitia.

Cu ajutorul acestui termostat se pot controla individual 2 zone complet diferite cu ajutorul senzorilor aferenti.

Termostatul vine cu un display si un buton tip rotita pentru a facilita procesul de programare. Are si un sistem de alarma.

Senzori compatibili:

  • Senzor ETOG, tip pastila: este conceput pentru a se ingloba in suprafetele exterioare ce se doresc a fi degivrate.Este un senzor dual ce detecteaza atat temperatura cat si umiditatea.
  • Senzor ETOR, pentru jgheaburi si burlane: Este conceput pentru a detecta doar umiditatea din zonele de jgheab si burlan. Poate fi folosit doar în combinatie cu senzorul de aer ETF.
  • Senzorul de aer ETF: Acest tip de senzor detecteaza doar temperatura aerului exterior si este folosit în combinatie cu senzorul de umiditate ETOR. De asemenea poate fi folosit si individual numai pentru detectarea temperaturii.


Detalii tehnice Termostat degivrare ETO2


Frost Termostat de protectie – tip ETI


Pentru protectia impotriva inghetului pentru conducte, se poate folosi termostat ETI, impreuna cu senzor de temperatura pentru conducte ETF-6.
ETI este un termostat ON / OFF cu temperatura reglabila diferentiala pentru controlul temperaturii. Atunci cand temperatura senzorului este mai mica decat temperatura setata -1 / 2 diferentialul din releul fara potential este activat si incalzirea este pornita.

In cazul in care senzorul de temperatura depaseste temperatura de set +1 / 2 diferentialul releului cade si elementul de incalzire este pus pe OFF si LED-ul este oprit. Deoarece ETI este livrat cu o schimbare de-a lungul releului, termostatul poate fi, de asemenea, utilizat ca un termostat de racire.

Informatii tehnice Termostat de protectie – tip ETITIP Produs

ETI-1551

Termostat cu diferential

ETF-622

sensor de temperatura pentru tevi


Termostat digital pentru degivrari exterioare EM 524 89

Termostat digital programabil cu microprocesor pentru comanta automatizata a sistemelor de degivrare si protectie la inghet pe supratfete exterioare. Sistemul este comandat prin doi senzori (gheata / zapada / umiditate + temperatura) si este destinat atat topirii controlate a suprafetelor acoperite de gheata si zapada (alei, rampe, scari etc..) cat si pentru protectia impotriva ghezii si a zapezii acumulate in jgheaburi sau burlane si acoperisuri, prevenind formarea turturilor.

Termostat

Specificatii Tehnice – EM 524 89
Aube TH132-AF
Fisa Tehnica: … descarca PDF
IP: IP 20
Dimensiuni: 140 mm (8 module)
Sarcina max: 10 Amps
Senzor aer: no
Senzor pardoseala x2
Programare 7 zile
Indicator optic incalzire Da, pe ecran
Histereza temp
Switch on/off: Da, in meniu

Senzori pentru sol

EM 524 01

EM 524 02
Senzor gheata si zapada pentru sol, L=15m Senzor temperatura pentru sol, L=15m

Senzori pentru jgheab – burlan

EM 524 03

EM 524 04
EBERLE TFF 524 003
Senzor gheata si zapada pentru jgheaburi, L=4m Senzor temperatura jgheab, L=4m


Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!