Panouri radiante VEITO

0

VEITO BLADE


VEITO – INCALZITOARE DE MAINE PENTRU ASTAZI

Incalzitoare Veito sunt incalzitoare robuste, realizate folosind cele mai noi tehnologii din fibra de carbon. Se remarca prin rezistente la uzura, cu o durata lunga de functionare a elementelor de incalzire. Datorita designulului lor ergonomic, ocupa loc putin in incapere.

INCALZITOARE CU ENERGIE EFICIENTA AVAND DESIGN MODERN

Incalzitoarele VEITO incep sa se incalzeasca in cateva secunde de cand sunt pornite, fiind astfel economice in functionare.

IDEALE PENTRU UTILIZARE INDUSTRIALA, COMERCIALA SI REZIDENTIALA

Incalzitoarele VEITO sunt potrivite atat pentru interior cat pentru si exterior si sunt recomandate pentru a fi utilizate in locuinte, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, magazine, birouri, sali de sport, ferme, studiouri, unitati de productie.

PREZENTARE VEITO BLADE

Veito BLADE este noul nostru incalzitor independent, cu aspect modern, dotate cu brate de fixare. Pot fi montate atat pe tavan, cat si pe perete. aspect modern. Datorita designului sau ergonomic adecvat pentru spatii inguste, nu ocupa loc inutil. Cu telecomanda periscopica, acesta poate fi controlat de la distanta lunga si curs larg. Controlul automat al temperaturii reglementeaza consumul de energie in functie de setarea temperaturii dvs. si elimina ciclurile suparatoare calde si reci.

Capacitatea de incalzire poate fi setata la 4 nivele diferite de 800W-1200W-1600W-2000W. Dacã incalzitorul depaseste cerintele de temperatura, se va comuta automat pe pozitia inchis. Atunci cand timerul este setat, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioadei de timp setate .

Gratarul de protectie este facut din otel inoxidabil 304 cu timp de garantare pe viata. Fiecare parte a sistemului de incalzire a fost atent conceputa pentru a oferi performante puternica si lunga. Aceasta incalzire independentã are certificare IP55, ceea ce inseamna ca puteti plasa aceasta incalzire independent atat in interiorul incaperilor, cat si in afara acestora si cu siguranta ca va rezista oricaror conditii dure, inclusiv ploaie, ninsoare, vant etc.

Cu telecomanda incalzitorul VEITO BLADE are toate functiile existente si setarile pot fi controlate. Functiile sunt reglementarea nivelurilor de incalzire, activarea si setarea functiei cronometru si activarea si setarea de control automat al temperaturii. Toate incalzitoarele Blade si comenzile lor au aceea?i frecventa, astfel incat este posibil de a controla mai multe panouri BLADE de incalzire cu o singura telecomanda.

Manual Veito Blade

Detalii tehnice Veito Blade


VEITO CH2500RW


PREZENTARE VEITO CH2500RW

Incalzitorul independent Veito CH2500RW este un panou radiant care se monteaza pe perete, cu console de fixare pe perete. Are un aspect modern,design ergonomic, este adecvat pentru spatii inguste.Cu ajutorul telecomenzii periscopice, incalzitorul poate fi controlat de la distanta lunga si curs larg. Controlul automat al temperaturii reglementeaza consumul de energie in functie de temperatura setata de dvs. si elimina ciclurile suparatoare calde si reci.

Capacitatea de incalzire poate fi setata pe 4 nivele diferite de 1000W-1500W-2000W-2500W. Atunci cand incalzitorul este lovit se va opri automat. Daca incalzitorul depaseste cerintele de temperatura, se va comuta automat pe inchis. Atunci cand timerul este setat, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioadei de timp setate.

CH2500RW are un panou de control cu buton de afisare si apasare. Pe langa controlul de la distanta al sistemului de incalzire radiant, nivelurile de caldura ale CH2500RW pot fi ajustate printr-un simplu clic pe buton. Afisajul panoului de control are o functie de afisaj, care indica, printre altele, setarea nivelului de caldura actuale.

Cu telecomanda incalzitorul CH2500RW toate func?iile existente si setarile pot fi controlate. Functiile sunt reglementarea nivelurilor de incalzire, activarea si setarea functiei cronometru si activarea si setarea de control automat al temperaturii. Toate încalzitoarele CH2500RW si telecomenzile lor au aceea?i frecventa, astfel incat este posibil de a controla mai multe incalzitoare CH2500RW cu o singura telecomanda.

Manual VEITO CH2500RW

Detalii tehnice VEITO CH2500RW


VEITO CH2500TW


PREZENTARE VEITO CH2500TW

Incalzitorul independent Veito CH2500TW este un panou radiant montat pe perete. Este livrat cu console de fixare pe perete si are un aspect modern. El nu ocupa locul inutil, datorita designuuil sau ergonomic adecvat pentru spatii inguste.

Capacitatea de incalzire poate fi setata la 2 nivele diferite de 1250W-2500W.Incalzire poate fi folosit atat ca pe orizontala si pe verticala.

Cu cadranul de control puteti seta setarile de alimentare fie la 1250W sau 2500W.

Manual VEITO CH2500TW

Detalii tehnice VEITO CH2500TW


VEITO CH1800RE


PREZENTARE CH1800RE

VEITO CH1800RE este modelul cu stand gratuit cu picior pe podea, livrat complet cu un stand pe inaltime reglabila (820mm-1350mm), precum si o gama de 4 setari de temperatura diferite, de asemenea, acest model vine cu control de la distanta la distan?ã lunga, care regleaza automat consumul de energie in functie de temperatura aleasa si elimina orice cicluri calde si reci suparatoare.

Capacitatea de încalzire poate fi setata la 4 nivele diferite de 900W-1200W-1500W-1800W. Atunci cand incalzitorul este rasturnat si nu este in pozitie verticala completa, acesta se va opri automat. Daca incalzitorul depaseste cerintele de temperatura, se va comuta automat pe inchis. Atunci cand timerul este setat, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioadei determinate de timp. Avand corp din aluminiu usor si prevazut cu maner, acesta poate fi transportat cu usurinta fiind adecvat pentru diverse domenii de utilizare. Este reglabil pe inaltime, ceea ce confera un plus de confort al mediului si o utilizare eficienta.

CH1800RE are un panou de control prevazut cu un buton de afisare si apasare. Pe langa controlul de la distanta al sistemului de incalzire radiant, nivelurile de caldura de CH1800RE poate fi ajustat printr-un simplu clic pe buton. Afisajul panoului de control are o functie de afisaj, care indica, printre altele, nivelul stabilit de caldura actual.

Manual VEITO CH1800RE

Detalii tehnice VEITO CH1800RE


Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!