Panouri radiante GR & MR

0

Panouri radiante din sticla [GR]

 

Panourile radiante din sticla GR au un aspect atractiv si modern si sunt alegerea potrivita pentru incalzirea spatiilor de locuit unde utilitatea si designul sunt la fel de importante. Pe langa functia de incalzire radianta cu unde termice (infrarosu) panourile din sticla GR aduc un plus de eleganta spatiului de locuit sau biroului dumneavoastra. Panourile sunt confectionate din sticla rezistenta de 12 mm grosime (modelul “oglinda” are 8 mm), la care este atasat elementul de incalzire radianta, un termostat limitator si un cablu de alimentare.

Panoul radiant de sticla are in componenta un sistem de prindere pe perete atat pe orizontala cat si pe verticala. Puteti alege din 5 modele de culoare diferie: oglinda, alb, negru, galben-verzui si rosu. Controlul functionarii se poate realiza printr-un termostat analogic sau digital, sau fara fir (wireless). Panelurile sunt proiectate in 4 serii cu diferite puteri (W).

  • Caracteristici:  IP 44, Clasa izolatie:II;
  • Siguranta termica la 80°C;
  • Cablu conexiune: 100cm;
  • Instalare pe orizontala sau verticala.
  • Distante minime necesare la montaj: podea 5 cm, deasupra si lateral 15 cm / partea frontala 50 cm.
  • Culori sticla: alb, negru, galben-verzui, rosu sau oglinda.

 

Informatii tehnice ECOSUN GR

Tabel detalii tehnice ECOSUN GR

1.1 Suporturi pentru paneluri de sticla [GR]

In situatia in care panourile GR nu pot fi fixate pe perete, cum ar fi in cazul unor pereti/ferestre mari de sticla, aveti posibilitate de a utiliza un set de suporti cromati pentru amplasarea panourilor de sticla pe podea, la o distanta de 5.5 cm fata de sol. Pe talpa sunt doua gauri de 6 mm care permit fixarea in pardoseala prin suruburi sau dibluri. Panoul GR se monteaza cu latura lunga pe orizontala, prin intermediul acestor suporti. Pentru a nu deteriora panoul, trebuie avuta in vedere evitarea presiunilor mecanice accidentale.

Setul de suporti contine: suporti cromati (2 buc, diametru la baza 130 mm), capace plastic (4 buc) pentru fixarea panului in suporti, cablu cu stecher (pentru un panou radiant mobil/portabil).

 

1.2 Suporturi prosoape pentru panouri radiante de sticla

Acesti suporti de prosoape sunt conceputi ca un accesoriu pentru panourile radiante din sticla GR si GR SET 300, 500 sau 700. Prin atasarea unui suport din inox pentru prosoape unui panou radiant din sticla sau cu oglinda, acestea devin foarte practice in bai sau bucatarii, avand astfel o functie dubla: incalzire radianta in incapere si de uscare a prosoapelor.

Fiecare suport este confectionat dintr-un profil din otel inoxidabil de 4x30mm si se poate achizitiona separat, in varianta cu una sau doua bare de suport pentru prosoape. Bara de suport are forma unui dreptunghi cu dimensiunile 530×90 mm, iar distanta intre bare este de 260 mm, in cazul suportului dublu.Fixarea pe perete se face foarte usor, prin sistemul de prindere cu doua suruburi fixate in perete la distanta mentionata in prospect. Sina este numai pentru panourile amplasate vertical pe perete.

Galerie Foto

Tabel detalii tehnice

Panouri radiante de sticla cu termostat incorporat [GR SET]

Controlul functionarii panourilor radiante cu un termostat de ambient va asigura un maxim de confort si o functionare economica a panoului. Instalarea acestuia se face in serie cu panoul, iar pentru conectarea la o sursa de energie electrica implica interventia minima din partea unui electrician.

In cazul in care se doreste un termostat “invizibil”, cat si instalarea imediata de catre beneficiar fara ajutorul unui specialist, se poate opta pentru varianta unui panou radiant de sticla care are un termostat wireless (fara fir) incorporat.

Acest panou se poate conecta direct la o priza de curent, controlul si programarea se face pe ore/zile prin intermediul unitatii de comanda fara fir (emitator) inclusa in set. Componentele setului se pot achizitiona si separat: panou GR + termostat wireless, emitator-receptor, caz in care se pot controla independent mai multe unitati receptoare (pana la 255), si implicit panouri radiante, cu o singura unitate emitatoare BPT.Totodata aceste paneluri pot fi montate in suporturi cromate cu estetica deosebita (urmatorul paragraf).

Galerie Foto

Tabel detalii tehnice

Panouri radiante de marmura – [MR]

Panourile radiante MR imbina frumusetea si eleganta marmurei cu calitatile incalzirii radiante. Se recomanda a fi utilizate pentru incalzirea saloanelor de receptie, in expozitii si hoteluri, iar pentru uz casnic se folosesc cu sucess in bai sau living room, unde se pot asorta elegant cu alte elemente din piatra naturala sau lemn. Panourile MR au un aspect extrem de placut, iar caldura radianta emisa de acest material natural este foarte agreabila.

Panoul este format dintr-o placa robusta de marmura slefuita de 3 cm grosime, elementul de incalzire radianta, un termocuplaj de limitare si un cablu de alimentare. Cu ajutorul accesoriile incluse de montaj, se poate fixa pe perete atat pe lungime, cat si pe latime. Sunt construite intr-o gama variata de puteri si sunt disponibile in 5 nuante de marmura. Fiindca marmura este un material natural, este bine de stiut ca pot exista usoare diferente de nuante fata de monstre sau produse de acelati tip. Controlul functonarii poate face cu ajutorul unui termostat analogic sau digital/wireless.

Caracteristici :

  • Siguranta termica; IP44; Clasa izolatie: II;Siguranta termica la 100°C;
  • Instalare pe orizontala sau verticala; cablu de conexiune pentru 300-1000 :100cm, 1200: 150cm,.
  • Distante minime la montaj: podea 5 cm / lateral si deasupra: 15 cm / frontal: 50 cm.
  • Tipuri de marmura: Kavala, Volakas, Janina, Rosa, Veria Green.

Galerie Foto

Tabel detalii tehnice

Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!