Izolatii pardoseala

0

IZODEL – placi izolatoare pentru pardoseli

Izolatie Heat-Pak

Izolatie sub ECOFILM


IZODEL – placi izolatoare pentru pardoseli

Cum poti sa reduci cheltuielile de incalzire cu 20-25% si spune “adio” papucilor de casa …

Pierderile termice prin pardoseala pot ajunge la 20-25% din totalul pierderilor intr-o casa sau incapere. Fie ca este vorba de o incalzire clasica, incalzire radianta sau incalzire prin pardoseala, o izolatia realizata in mod corespunzator poate conduce la economii importante de energie. In plus, senzatia de pardoseala “rece” se poate diminua prin adaugarea unui covoras incalzitor electric ECOFLOOR. In acest mod se poate obtine un sistem de incalzire prin pardoseala modern, economic, foarte confortabil si care nu altereaza inaltimea pardoselii, totul la un la un pret convenabil si cu deranj minim.

DA, se poate: izolatie PLUS incalzire prin pardoseala in DOAR 10 milimetri…

Placile izolatoare IZODEL sunt realizate din polistiren extrudat cu o conductivitate termica foarte scazuta, au grosimi de 6mm, respectiv 10mm si de aici si gradul mare de izolatie oferit. Fata de placile izolante simple din polistiren extrudat, aceste placi se diferentiaza prin stratul de ciment impregnat din fabrica pe ambele fete ale placii, impreuna cu plasa de fibra de sticla. Acest mod de realizare ofera proprietati mecanice, constructive si termice deosebite. Placile izolatoare IZODEL reprezinta solutia ideala in renovari de locuinte, cat si acolo unde se doreste o izolatie termica adecvata a pardoselei, dar nu mai este posibila inaltarea ei. Pentru imbunatatirea confortului se poate adauga un sistem de incalzire electrica in pardoseala.

Placile izolatoare IZODEL prezinta urmatoarele caracteristici si avantaje:

Asigura aderenta necesara lipirii ferme cu adeziv ceramic atat de planseul inferior cat si de pardoseala ceramica.

  • Izolatie termica performanta (?= 0,03-0,04 W/m*K)
  • Este ramforsat pe amble fete cu o plasa din fibra de sticla pentru asigurarea elasticitatii si pentru a prevenii aparitia unor fisuri
  • Rezistenta mecanica si rigiditate (30 tone/m2)
  • Coeficient de dilatare scazut cu temperatura
  • Nu absoarbe umiditatea si apa
  • Rol de izolatie fonica foarte eficienta
  • Facil de taiat si decupat cu ajutorul unui firez sau cutit.
  • Poate inlocui sapa autonivelanta (perfect plana), intareste structura pardoselei.
  • Pot fi aplicate atat pe planseu din beton cat si din lemn


Pliant Izodel

Detalii tehnice IZODEL


Izolatie pardoseala de tip HEAT-PAK

HEAT-PAK pentru inlocuirea foliilor de tip ECOFILM F, ECOFILM SET sub un covor sau PVC. Aceasta hidroizolatie are o conductibilitate termica buna care permite instalarea sistemelor de incalzire direct sub un covor PVC. Se utilizeaza de asemenea atunci cand nu este suficient loc pentru cablul de incãlzire intr-o sapa, de exemplu, in cazul unei instalari suplimentare sau a lucrarilor de reconstructie. Instalarea pardoselii se face complet uscat, iar pardoseala se ridica cu doar 10 mm.
Ambalarea: 8 placi (4 × 3 mm grosime de placi de baza si 4 × 4 mm grosime placi de acoperire), fiecare dintre ele este acoperita cu un strat subtire de adeziv. Sunt prevazute in douã straturi, placile sunt lipite reciproc (esalonarea articulatiilor este necesara – in acest fel, articulatiile nu se arata prin pardoseala). Se realizeaza O constructie compacta, rigida, de 7 mm grosime pe covor sau PVC si care poate fi intinsa. Se vinde numai ca pachete întregi.

Detalii tehnice HEAT-PAK


Izolatie sub ECOFILM

Aceasta izolatie se realizeaza sub parchet laminat cu folie ECOFILM sau folie de incalzire din set ECOFILM.

Detalii tehnice Izolatie sub ECOFILM


Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!