Incalzirea radianta

cea mai reconfortanta alternativa de incalzire

Solutii inteligente de incalzire bazate pe ultimele noutati tehnice care permit obtinerea beneficiilor cerute in ultima perioada de majoritatea clientilor si anume: confort, pret convenabil, servicii complete, service si garantie pe perioada mare.

Degivrare

solutii automate pentru topirea ghetii si zapezii

Sisteme de degivrare care functioneaza automat si se activeza numai cand ninge sau se formeaza gheata pe drumuri sau alei, pe burlane sau jgheaburi, pe tevi sau conducte.

Energie in regim propriu

tehnologie de ultima ora cu garantie de 10 ani

Sisteme fotovoltaice norvegiene care au castigat titlul de cele mai performante de pe piata, marind eficienta energetica si oferind in acelasi timp un aspect estetic placut.

Solutii inteligente

de incalzire

Covorase incalzitoare ECOFLOOR

Folii de incalzire ECOFILM

Panouri radiante din sticla

Covoare incalzitoare flexibile

Incalzire casa

Cand dorim sa incalzim un spatiu, trebuie tinut cont de foarte multi factori. In primul rand daca spatiul este inchis (casa, apartament, birou, sera, hala industriala, sala de sport,etc) sau deschis (gradina, terasa, teren de sport, etc).

Pentru spatii de locuit sau de lucru de mici dimensiuni va recomandam:

Aceasta se poate monta in pardoseala, in pereti si pe tavan. Este ideala pentru incalzirea sub pardoseli flotante cum ar fi parchet laminat sau stratificat. Se monteaza in cateva ore, chiar daca parchetul este deja instalat. Asigura un sistem de incalzire invizibil, folia fiind ultrasubtire (0,4mm), insa robusta si foarte usor de instalat. Incalzeste uniform pe toata suprafata camerei si nu creaza curenti de aer care sa favorizeze ridicarea particulelor de praf.

Acestea sunt ideale pentru incalzirea in pardoseala in spatiile umede placate cu gresie, faianta sau placi ceramice.

Aici oferta este foarte variata pentru a imbina armonios utilitatea cu design-ul modern.

Aceste panouri cu halogen sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii din fibra de carbon, ele sunt robuste, sunt rezistente la uzura si au o lunga durată de functionare a elementelor de incalzire. Dotate cu telecomanda periscopica, acesta poate fi controlat de la distanta lunga si curs larg. Controlul automat al temperaturii reglementeaza consumul de energie in funcție de setarea temperaturii dvs. si elimina ciclurile suparatoare calde si reci.

Acestea sunt cel mai rapid sistem de incalzire. Avand trei trepte de putere (750/1250/2000W) ele pot fi fixate atat pe perete cat si mobile, in orice incapere, inclusiv in bai. Reduc consumul de energie cu ajutorul unui termostat incorporat care mentine temperatura ambientala presetata.

Acesta este un convector electric standard echipat cu un termostat electronic performant (cu o precizie de 0,1 °C) si comanda “pilot-wire”.Convectorul consta dintr-un corp din oţel, o unitate de control si un element de încalzire lamelar. Suprafata este tratata cu comaxit alb, cu o tenta de nuanta de fildes.

Aceste “sobe” sunt recomandate celor care folosesc planul tarifar diferentiat zi/noapte.

Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!