Incalzirea radianta

cea mai reconfortanta alternativa de incalzire

Solutii inteligente de incalzire bazate pe ultimele noutati tehnice care permit obtinerea beneficiilor cerute in ultima perioada de majoritatea clientilor si anume: confort, pret convenabil, servicii complete, service si garantie pe perioada mare.

Degivrare

solutii automate pentru topirea ghetii si zapezii

Sisteme de degivrare care functioneaza automat si se activeza numai cand ninge sau se formeaza gheata pe drumuri sau alei, pe burlane sau jgheaburi, pe tevi sau conducte.

Energie in regim propriu

tehnologie de ultima ora cu garantie de 10 ani

Sisteme fotovoltaice norvegiene care au castigat titlul de cele mai performante de pe piata, marind eficienta energetica si oferind in acelasi timp un aspect estetic placut.

Solutii inteligente

de incalzire

Covorase incalzitoare ECOFLOOR

Folii de incalzire ECOFILM

Panouri radiante din sticla

Covoare incalzitoare flexibile

Energie in regim propiu

Toata lumea a auzit de incalzirea globala. Stim ca asta nu sensibilizeaza pe multi dintre noi, dar un lucru e cert: resursele naturale subterane se diminueaza. Drept dovada este cresterea accelerata a pretului barilului de petrol, a carbunelui natural si a gazelor naturale. In schimb energia solara, energia valurilor si energia eoliana sunt inepuizabile.

De la aceasta realitate am incercat sa gasim solutii pentru a renunta la combustibilii traditionali si sa folosim pentru incalzire, energia electrica. De preferat este sa producem singuri aceasta energie, iar pentru asta va oferim panourile fotovoltaice REC (Norvegia) seria PE, care au catigat titlul de cele mai performante panouri de pe piata, producand cu 6% mai multa energie decat produsele competitiei. Testul a fost efectuat de Photon Laboratory.

Panouri Solare -  Incalzire-electrica.com

Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!