Incalzirea radianta

cea mai reconfortanta alternativa de incalzire

Solutii inteligente de incalzire bazate pe ultimele noutati tehnice care permit obtinerea beneficiilor cerute in ultima perioada de majoritatea clientilor si anume: confort, pret convenabil, servicii complete, service si garantie pe perioada mare.

Degivrare

solutii automate pentru topirea ghetii si zapezii

Sisteme de degivrare care functioneaza automat si se activeza numai cand ninge sau se formeaza gheata pe drumuri sau alei, pe burlane sau jgheaburi, pe tevi sau conducte.

Energie in regim propriu

tehnologie de ultima ora cu garantie de 10 ani

Sisteme fotovoltaice norvegiene care au castigat titlul de cele mai performante de pe piata, marind eficienta energetica si oferind in acelasi timp un aspect estetic placut.

Solutii inteligente

de incalzire

Covorase incalzitoare ECOFLOOR

Folii de incalzire ECOFILM

Panouri radiante din sticla

Covoare incalzitoare flexibile

Degivrare stresini

Cu ajutorul cablurilor incalzitoare se poate rezolva si problema acumularilor de gheata si zapada ce se formeaza la stresinile casei tale. Astfel, daca turturii pun in pericol viata trecatorilor, nu mai este nevoie sa platesti alpinisti utilitari sau firme specializate ca sa-i indeparteze. Cu ajutorul cablurilor incalzitoare turturii nu se mai formeaza sau pot fi indepartati printr-o simpla apasare de buton.

Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!