Incalzirea radianta

cea mai reconfortanta alternativa de incalzire

Solutii inteligente de incalzire bazate pe ultimele noutati tehnice care permit obtinerea beneficiilor cerute in ultima perioada de majoritatea clientilor si anume: confort, pret convenabil, servicii complete, service si garantie pe perioada mare.

Degivrare

solutii automate pentru topirea ghetii si zapezii

Sisteme de degivrare care functioneaza automat si se activeza numai cand ninge sau se formeaza gheata pe drumuri sau alei, pe burlane sau jgheaburi, pe tevi sau conducte.

Energie in regim propriu

tehnologie de ultima ora cu garantie de 10 ani

Sisteme fotovoltaice norvegiene care au castigat titlul de cele mai performante de pe piata, marind eficienta energetica si oferind in acelasi timp un aspect estetic placut.

Solutii inteligente

de incalzire

Covorase incalzitoare ECOFLOOR

Folii de incalzire ECOFILM

Panouri radiante din sticla

Covoare incalzitoare flexibile

Degivrare jgheaburi

Atunci cand jgheabul de apa ingheata complet, un strat de gheata incepe sa se acumuleze in jgheaburi si, ulterior, apa care curge peste marginea jgheaburilor incepe sa formeze turturi. Acest lucru poate crea de multe ori o astfel de greutate, incat jgheaburile vor fi ireversibil deformate. Apa acumulata fie sub acoperis, fie prin scurgeri pe fatada, va ingheta si poate provoca daune mari. O masura de protectie ideala este de a furniza incalzirea jgheaburilor de streasina si de incalzire a burlanelor cu ajutorul cablurilor electrice de incalzire.

Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!