Covorase incalzitoare ECOFLOOR

1

Covorase incalzitoare ECOFLOOR

 

Principiul de functionare:

Covorasele incalzitoare ECOFLOOR sunt constituite din cabluri, prinse de un suport din fibra de sticla. Aceste circuite de cabluri sunt plasate direct sub gresie intr-un strat subtire si flexibil de ciment, astfel incit suprafata sa se incalzeasca relativ rapid, in cca. 20 minute. Controlul temperaturii este precis si reactioneaza rapid. Covorasele incalzite ECOFLOOR sunt adecvate pentru pardoseli renovate, bai sau bucatarii cu gresie, acolo unde inaltimea pardoselii nu reprezinta un factor de constrangere.

Detalii tehnice Covorase Incalzire Ecofloor


Covoras incalzitor LDTS/LSDTS (autoadeziv)

Covoroasele incalzitoare LDTS/LSDTS sunt formate cablu dublu conductor cu ecran metalic,latimea de 50 cm, cablu rece 1x3m. Covorasele LDTS au pe suprafata interioara 2 benzi autoadezive pentru fixarea pe pardoseala. Covorasele LSDTS au adeziv pe intreaga suprafata inferioara a plasei de fibra pentru a fixate de pardoseala.

Detalii tehnice Covorase LDTS

Detalii tehnice Covorase LSDTS


Covoras incalzitor LD

Covoras incalzitor LD sunt formate dinntr-un singur cablu conductor protejat/ecranat cu latimea de 3 m² – 30 cm, peste 3 m² – 50 cm, cablu rece 2×5 m.

Detalii tehnice Covorase LD


Covorase ultrasubtiri CM

Covorase ultrasubtiri CM – sunt formate dintr-un cablu dublu conductor foarte subtire cu ecran metalic. Sunt potrivite pentru a fi utilizate pentru zone umede, cum sunt baile si spalatoriile, dar si pentru incaperi obisnuite. Referitor la instalarea acestora, sunt ideale pentru fixarea cu adeziv direct sub pardoseala. Diametrul este intre 2.4 – 2.7 mm, cablu rece 1×2.5.

 

Detalii tehnice Covorase CM


Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!