Covorase incalzire degivrare

0

Covorasele folosite pentru degivrare sunt de tip MST si MDT.


Tip Wataj (W) Nr. de nuclee Ecranaj Protectie antiUV Rezistenta termal a captuselii ext

Incalzire

supr. externe

Semi-acumulare Cu acumulare Tip de cablu folosit la incalzire
MST 160 1 800 C MAPSV
300
MDT 300 2 900 C MADPSPPentru protectia la inghet si pentru topirea controlata a ghetii si zapezii singura solutie viabila este folosirea cablurilor incalzitoare electrice sub forma de covorase de incalzire. Delphi Electric va ofera solutii profesionale si complet automatizate, produse de cel mai mare producator in domeniu din Europa, oferind o garantie de 10 ani si o perioada de viata similara cu cea a imobilelor.

Avantaje:

 1. Protectie automatizata, folosind detectori exteriori de temperatura si umiditate ofera pornire si oprire automata,economie de energie.
 2. Fiabilitate maxima, nu contine elemente in miscare (lichid, pompa), garantie 10 ani pentru cablurile incalzitoare!
 3. Instalare rapida, standardizata.
 4. Protectie maxima, siguranta in functionare si independenta.


Aplicatii practice:

 • Alei pietonale
 • Terase circulabile
 • Drumuri
 • Rampe de acces garaj /rampe auto
 • Parcari
 • Poduri si pasaje
 • Aeroporturi
 • Terenuri sportive
 • Trepte
 • Ferme de animaleDimensionare: Pentru a determina puterea necesara (W/m2) se iau in calcul mai multi factori. Printre acestia, tipul aplicatiei, amplasamentul si mediul ambient, temperatura minima din exterior, tipul si compozitia stratului superior, adancimea la care se monteaza cablele, expunerea la vant si soare, precum si izolatia termica inferioara.In general o putere intre 200-300 W/m2 este suficienta pentru climatul din Romania.

Cum functioneaza: Termostatul inteligent detecteaza cu ajutorul senzorilor exteriori de temperatura cand aceasta scade sub pragul de inghet sau a pragului de formare a zapezii. Corelat cu senzorul de umiditate, acesta comanda incalzirea cablului a suprafetei protejate si prevenirea inghetului pe suprafeta acesteia. La fel ca si in cazul caderilor de zapada, topirea progresiva se face pana la eliminarea riscului formarii ghetii si a zapezii.

Componente: Banda de fixare sau cleme de fixare, cablu incalzitor, termostat de tablou cu senzori exteriori de temperatura si umiditate, tablou de comanda.

Montaj: In cazul cailor de access, aleilor, rampelor si oricaror suprafete exterioare, instalarea cablurilor se face ingropat, in/sub suprafata de contact. Firma noastra va ofera toate informatiile si vom conlucra cu beneficiarul/constructorul pentru o instalare cat mai eficienta si durabila a sistemului.

Alimentare: Dintr-un circuit de 220V sau 380V alimentat separat prin disjunctor.

Costul de instalare si de operare al instalatiei este surprinzator de mic fata de alte sisteme, iar gradul de securitate este maxim. Nu necesita revizie sau intretinere.

Detalii tehnice Covorase Incalzire MST

Detalii tehnice Covorase Incalzire MDT


Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!