Convectoare ECOFLEX

0

In cazul incalzirii prin convectie, un element incalzitor este folosit pentru incalzirea aerului care apoi circula si distribuie / transfera caldura obiectelor care trebuie incalzite. Majoritatea convectorilor electrici pe care compania noastra ii furnizeaza sunt insotiti si de un termostat electronic, cu o precizie de +0,5 °C.

ECOFLEX PREMIER – convector radiant cu termostat electronic si comanda prin fir pilot

Beneficiind de avantajele incalzirii radiante, convectorul electric radiant Ecoflex PREMIER este unul dintre cele mai confortabile si cele mai eficiente convectoare existente pe piata. Acest tip de convector este echipate cu un termostat electronic cu o precizie de 0,1 °C si comandã prin fir pilot (pilot-wire) transmite pânã la 50% din caldura in infrarosu. Temperatura se regleaza cu un programator cu afisaj digital, pentru reglajul temperaturii, mod de lucru economic, anti-inghet si mod programare prin fir-pilot (pilot-wire). Constructiv, convectorul constã într-un corp din otel, o unitate de control, un element incalzitor special lamelar si o masca perforata frontala care actioneaza ca un panou radiant care faciliteaza distributia radiatiei termice in incapere. Suprafaþa convectorului, inclusiv grila radianta frontala, sunt tratatate cu comaxit alb, oferind un design modern si atractiv. Convetorul radiant va fi fixat pe perete prin sistemul de fixare (furnizat cu radiatorul).


Informatii tehnice ECOFLEX PREMIER

Tabel detalii ECOFLEX PREMIER


ECOFLEX EL – Convector electric

Un convector electric standard echipat cu un termostat electronic performant (cu o precizie de 0,1 °C) si comanda prin fir pilot (pilot-wire). Convectorul ECOFLEX EL este format dintr-un corp din otel, o unitate de control si un element de incalzire lamelar. Suprafata este tratata cu comaxit alb, cu o tenta de nuanta de fildes, iar grilajul superior este de culoare gri. Se fixeaza ferm pe perete cu ajutorul suportului din dotare,iar cablul de alimentare este conectat in caseta de conexiuni electrice. Datorita preciziei termostatului, convectorul este recomandat in special pentru aplicatii in care comanda are loc centralizat prin fir pilot (pilot-wire).

Informatii tehnice ECOFLEX EL

Tabel detalii ECOFLEX EL


ATLANTIC F117-TAC – Convector electric cu termostat electronic fara comanda prin fir pilot

Acest convector este prevazut cu un termostat electronic cu o precizie de 0,1 °C si o putere de 2500W si nu are comanda prin fir pilot (pilot wire). Constructiv, convectorul ATLANTIC F117-TAC este format dintr-un corp fabricat din otel si un element de incalzire lamelar. Suprafata este tratata cu comaxit alb pur; grilajul de evacuare este, de asemenea, de culoare alba. Convertorul se fixeaza ferm pe perete cu ajutorul suportului din dotare, iar cablul de alimentare este conectat la doza cu conexiuni.

Informatii tehnice ATLANTIC F117-TAC

Tabel detalii ATLANTIC F117-TAC


ELITE PLINTHE ETP

Din punct de vedere functional, este tot un convertor/radiator electric standard, dar are ca particularitate inaltimea corpului de numai 245 mm. Ca urmare, acest tip de convertor este potrivit pentru aplicatii in care nu se pot folosi convectoare cu dimensiuni standard, de exemplu in magazine, in vitrine, showroom-uri, unde aceste convectoare se pot monta pe pervaze scunde, sub ferestre. Este echipat cu un termostat electronic cu o precizie de 0,1 °C, comanda se face prin fir pilot (pilot wire) si se poate combina cu Box RF sau termostat wireless. Corpul convectorului este realizat din otel, elementul de incalzire fiind lamelar. Finisajul de suprafata este comaxit alb, iar grilajul de evacuare este tot de culoare alba. Convectorul ELITE PLINTHE ETP se fixeaza ferm pe perete pe rama de instalare inclusa,iar cablul de alimentare conectat la doza cu conexiuni.

Informatii tehnice ELITE PLINTHE ETP

Tabel detalii ELITE PLINTHE ETP


CH 2000B Turbo – Convector / Aeroterma portabila cu termostat electromecanic

Este un convector electric cu trei trepte de incalzire 750/1250/2000W, cu un ventilator intern ( functioneaza si ca aeroterma) si se poate fixa pe perete sau pe pardoseala (portabil). Datorita pretului foarte atractiv, este foarte util pentru a suplimenta un sistem de incalzire existent sau pentru folosinta temporara. Convectorul este fabricat din otel, cu o suprafata finisata cu comaxit alb, iar picioarele si manerele din colturile de sus sunt din plastic. Convectorul este echipat cu un termostat electromecanic, ventilator si doua rezistente de incalzire – 750W si 1250W. Acestea pot fi comandate independent, si prin urmare, pot fi atinse trei trepte de putere: 750/1250/2000 W.Ventilatorul poate fi de asemenea comandat independent de rezistentele incalzitoare, avand un comutator independent pornit/oprit. Convertorul trebuie asezat de o pardoseala stabila si solida (etaj). Pachetul contine si un sistem de agatare pe perete. Cablul de alimentare este atasat printr-o cupla.

Informatii tehnice CH 2000B Turbo

Tabel detalii CH 2000B Turbo


ECOFLEX G – Convector electric din sticla cu termostat electronic si comanda prin fir pilot

ECOFLEX G este un convector electric care are la baza modelul EcoFLEX EL; difera de acesta doar prin panoul din fata, care este confectionat din sticla calita. Panoul de sticla este un element estetic si nu are capacitate de stocare a caldurii. Convectorul este destinat in special pentru utilizarea in interioarele moderne de apartamente sau de birouri, in care sticla este un element de design atractiv si potrivit cu interiorul. Se instaleaza ferm pe perete, iar cablu de alimentare de conecteaza la doza de conexiuni. In prezent, acest tip de convector este oferit in trei versiuni de culoare: negru, galben-verde si rosu.

Informatii tehnice ECOFLEX G

Tabel detalii ECOFLEX G


ECOFLEX M – Convector din marmura

Un convector electric cu incalzire directa care are la baza modelul ECOFLEX EL si care difera de acesta prin panoul din fata, panou confectionat din marmura naturala lustruita. Marmura este un element de design si are capacitatea de stocare a caldurii. Convectorul ECOFLEX M se instaleaza ferm pe perete, iar cablu de alimentare se conecteaza la doza cu conexiuni. Convectorul este oferit în cinci nuante diferite de marmura: Janina, Kavala, Rosa, Veria Green, Volakas, Levandia, Karnazeiko.

Informatii tehnice ECOFLEX M

Tabel detalii ECOFLEX M


Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!