Cabluri incalzire ECOFLOOR

0

Sistemele de incalzire electrica prin pardoseala ECOFLOOR sunt construite pentru a distribui uniform caldura, eliminand zonele “reci” din incaperi. Prin reducerea circulatiei aerului si controlul temperaturii pardoselii, este micsorat nivelul de praf. In incaperi se castiga mai mult spatiu prin eliminarea altor elemente de incalzire vizibile, cum ar fi calorifere, conducte, centrale termice. Un alt avantaj al incalzirii electrice prin pardoseala este ca exista posibilitatea de a controla temperatura in fiecare camera in mod independent. Termostatele inteligente (programabile) utilizate contribuie la micsoararea consumului electric cu pana la 20%.Sistemele de incalzire electrica prin pardoseala se instaleaza rapid, cu costuri initiale mai mici decat ale sistemelor clasice. Odata instalate, aceste sisteme sunt foarte usor de operat si nu necesita nici un fel de intretinere. In ansamblu, aceste sisteme ofera un confort ridicat, o operare economica si sigura, precum si o durata foarte lunga de viata, de peste 80 de ani.

** Oferim 10 ani garantie pentru cablurile si covorasele incalzitoare montate ingropat,in pardoseala si 2 ani garantie pentru cablurile folosite pentru aplicatii exterioare, montate aparent – jgheaburi, burlane, tevi.

Cablurile de incalzire ADSV sunt formate dintr-un cablu conductor pereche cu un invelis ecranat este destinat spatiilor cu umiditate ridicata.Este folosit pentru incalzirea directa a pardoselii sau pentru renovarea acesteia (instalare sub gresie). Cablu cu diametru de 3.6-4.6 mm, cablu rece 1x3m.

Cabluri incalzire ASL1P sunt formate dintr-un singur cablu protejat de un manson conductor recomandat pentru suprafete umede. Fir principal 2X5 m, diametrul 2.9x ~ 3.6 mm, ambalat in folie polietilena – PE.

Cabluri incalzire ADPSV sunt formate dintr-o pereche de fire intr-un cablu conductor, cu diametrul Ø de 5.0 – 5.9 mm, capat 1×5 m .

Cabluri de incalzire PSV sunt formate dintr-un cablu cu un singur fir ecranat cu diametrul Ø de 4.5 – 5.1 mm, capat 2×5 m.

Cabluri incalzire PV sunt formate dintr-un cablu conductor cu un singur fir neecranat, cu diametrul Ø de 3.9 – 4.4 mm, capat rece 2×5 m .

Detalii tehnice ale diferitelor tipuri de cablu

Detalii tehnice ADSV 10, 15, 18 W

Detalii tehnice cablu ASL1P 10, 15, 18 W

Detalii tehnice cablu ADPSV 10, 15, 18 W

Detalii tehnice cablu PSV 10, 15 W

Detalii tehnice cablu PV 10, 15 W


Webdesign & Promotion by
Imagine Plus in AFACEREA TA!